Panići doo


Doo Panići je osnovana 1991. godine kao porodična firma. Od 1995. se bavi otkupom voća, a 2002. godine je pokrenula sopstvenu proizvodnju i preradu voća.

  • Industrijska prerada voća - proizvodni pogon
  • Industrijska prerada voća - proizvodni pogon
  • Industrijska prerada voća - proizvodni pogon

Nakon dugog niza uspešnog poslovanja u preradi voća, Doo Panići pokreće toplu preradu za proizvodnju pekmeza 2018. godine, a već 2019. proizvodnju kandiranog voća.

Nalazimo se u opštini Brus, a preradni kapaciteti su nam na lokaciji Tršanovci i Dupci, u samoj dolini reke Rasine, kraju poznatom po intenzivnom uzgoju voća.

Raspolažemo iskusnim stručnim kadrom, kao i svom potrebnom savremenom opremom u procesu proizvodnje koja garantuje kvalitetan finalni proizvod.
Naši kapaciteti su 1700t jednovremenog lagera i 35t dnevnog smrzavanja, tri statična tunela za duboko zamrzavanje, što nam omogućava godišnju preradu na nivou 2500 do 3000 tona različitih vrsta voća.

Firma broji 25 stalno zaposlenih radnika, a kako imamo i svoje plantaže, od kojih su plantaže kupina na površini od 1ha i šljiva 5ha, imamo i 45 sezonskih radnika. Kako pratimo sve trendove u proizvodnji i preradi voća, posedujemo i određene standarde.

Standarde HACCP i ISO 9001 posedujemo od 2006. godine.

Naši kapaciteti u brojkamaKandirano voće

10

tona mesečno

Zamrzavanje voća

40

tona dnevno

Zamrznuto voće

1700

tona jednovremenog lagera

Industrijski pekmezi

4

tone dnevno